Η καμπάνια “Never Ending Summer” του Le Coq,μεταμορφώνει την Αθήνα σε έναν Ατελείωτο Καλοκαιρινό Προορισμό.

Ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο και η Αθήνα μεταμορφώνεται σε έναν ατελείωτο καλοκαιρινό προορισμό με τη νέα καμπάνια του Le Coq, “Never Ending Summer”.

Ο κόκορας του Le Coq, όπως υποδηλώνει και το όνομα του Brand, επιβιβάζεται σε κάθε μέσο με συντροφιά του τα δροσιστικά cocktails, ώστε να φέρει την καλοκαιρινή αίσθηση σε κάθε γωνιά της Αθήνας αλλά και όλης της Ελλάδας.

Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη Generation Z, τη γενιά που αναζητά το καινούριο, το αυθεντικό και το αυθόρμητο. Το Le Coq κατανοεί τις ανάγκες αυτής της γενιάς και επιδιώκει να δημιουργήσει μια συναισθηματική σύνδεση με τους νέους καταναλωτές.

Με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη του brand και την ενδυνάμωση της εικόνας του, η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζεται σε διάφορα OOH μέσα, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Τραμ και Μετρό, εντυπωσιακές αφίσες σε κεντρικές Στάσεις Λεωφορείων, προσκαλούν τους περαστικούς να γνωρίσουν το προϊόν, ενώ κατά τη διάρκεια των προβολών στα θερινά σινεμά, οι θεατές απολαμβάνουν τις ταινίες τους με το Le Coq ως ιδανικό δροσιστικό cocktail. Παράλληλα φωτεινά χρώματα και το υπέροχο μπλε της Ελλάδας, καλωσορίζει τους ταξιδιώτες στα πλοία και το αεροδρόμιο, δίνοντάς τους την υπόσχεση να κρατήσει το καλοκαίρι όλο το χρόνο. Διαδραστικά events σε κεντρικά σημεία, κατακλύζουν την πόλη και οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα cocktails τους, ζώντας την εμπειρία του “Never Ending Summer” από κοντά. Προσεχώς το χαριτωμένο κοκοράκι Le Coq μέσα από τα Social Media, θα μας στείλει carte postal από κάθε καλοκαιρινό του προορισμό.

Το Le Coq είναι ένα πρωτοποριακό ready-to-drink ποτό, που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη μοναδική γεύση. Διαθέτει 10 υπέροχα cocktails με αλκοόλ όπως Mojito, Margarita, Blue Lagoon, Pina Colada και 2 μη αλκοολούχα, Maragarita και Mojito, που είναι έτοιμα να συνοδεύσουν όλες τις στιγμές μας όπου κι αν βρισκόμαστε είτε σε μία παραλία, είτε σε μία ταράτσα στην πόλη.

Με τη στρατηγική τοποθέτηση και τον δημιουργικό σχεδιασμό, το δυναμικό αυτό brand, προχωράει αποφασιστικά προς το μέλλον, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία του ready-to-drink ποτού.

Γιατί το Le Coq δεν είναι απλώς ένα ποτό. Είναι ένας τρόπος ζωής γεμάτος απόλαυση, χαλάρωση και δημιουργικότητα. Εάν λοιπόν θέλετε να φέρετε λίγη από τη μαγεία του καλοκαιριού στην καθημερινότητά σας, αναζητήστε τα υπέροχα αυτά cocktails και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μια ανεξάντλητη δροσιστική εμπειρία. Απολαύστε κάθε στιγμή με ένα Le Coq στο χέρι, γιατί με το Le Coq, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ!

Απολαύστε υπεύθυνα.