Εταιρεία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η Jannec S.A. ιδρύθηκε το 2003 από τους Γιάννη και Νεκτάριο Κατσίπη. Η ιστορία της όμως ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, καθώς η σημερινή Jannec αποτελεί συνέχεια της, μικρής τότε, οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε ο Μιχάλης Κατσίπης το 1972. Με το πέρασμα των χρόνων, η οικογενειακή επιχείρηση μετατράπηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής, προώθησης και διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα σημειώνοντας δυναμική ανάπτυξη στον χώρο της αγοράς του ποτού, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές και τα ιδανικά με τα οποία ξεκίνησε.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Σχέσεις εμπιστοσύνης, αξιόπιστη εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, είναι οι βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της Jannec S.A. Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας μας βασίζεται στο γεγονός πως για εμάς κάθε προμηθευτής, κάθε συνεργάτης και κάθε πελάτης αντιμετωπίζονται σαν ξεχωριστή οντότητα, που δέχεται και απολαμβάνει το σύνολο της προσοχής και της εργατικότητά μας. Οι προσπάθειες για βελτίωση είναι καθημερινές και αδιάκοπες, με στόχο ο καταναλωτής να λαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας που τον οδηγούν σε ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.
ΟΡΑΜΑ
Η Jannec S.A. χαρακτηρίζεται ως μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο, που δημιουργεί κερδοφόρες σχέσεις και συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους. Στόχος μας, η συνεχής και υγιής πρόοδος της εταιρείας μας, η διαρκής εξέλιξη και η συνέπεια. Με αυτούς τους στόχους, η Jannec θα συνεχίσει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις καλύτερες εταιρείες διανομής αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, που θα αγγίζει διεθνή πρότυπα. Παρέχουμε στους εργαζόμενους ελκυστικές αποδόσεις και εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, προσφέρουμε στους συνεργάτες μας καινοτόμες λύσεις και εμπορικές δεξιότητες, και αναζητούμε καθημερινά νέες και τολμηρές στρατηγικές επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Οι στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης που προσφέρουμε σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά μέσα από τη διανομή των προϊόντων μας, βασίζονται στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. Η εταιρεία μας υποστηρίζει και ενθαρρύνει συστηματικά την ιδέα του «απολαμβάνω υπεύθυνα», ενημερώνοντας τους καταναλωτές για τους κινδύνους που προέρχονται από τη μη υπεύθυνη και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Έχοντας επίγνωση του ρόλου της εταιρείας μας, πρώτοι εμείς δεν αγνοούμε τις βλαβερές συνέπειες της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ στον άνθρωπο και οφείλουμε να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε συνεχώς τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η εταιρεία στεγάζεται στις εγκαταστάσεις 7.500 τετραγωνικών μέτρων στο Αιγάλεω, παράπλευρα στον κόμβο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, σημείο που διευκολύνει την διασπορά του στόλου σε όλα τα σημεία της Αττικής αλλά και της περιφέρειας.
Ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 10 φορτηγά, ενώ επανδρώνεται με 12 οδηγούς και 30 βοηθούς.

Ισολογισμοί Jannec Α.Ε.

Popup Plugin