Χριστούγεννα.. Μια γιορτή, χίλια συναισθήματα! Χρώματα, φώτα, μουσική, δώρα και φυσικά γεμάτα ποτήρια που θα μονοπωλήσουν και φέτος τον ουρανίσκο των καλεσμένων σου.

Τα αφρώδη κρασιά Natale Verga Prosecco και Moscato d’Asti διατηρώντας στο ακέραιο τον αρωματικό και φρουτώδες χαρακτήρα τους, γίνονται οι πρωταγωνιστές των γιορτών και συμπληρώνουν μοναδικά το εορταστικό κλίμα με τους αγαπημένους σου.

Τα κρασιά Prosecco και Moscato d’Asti του Natale Verga φέτος τα Χριστούγεννα, γίνονται η αγαπημένη συνήθεια όλων. Η διαδικασία της φυσικής ζύμωσης που οδηγεί σε αυτά τα αφρώδη κρασιά, αναδεικνύει ιδανικά τα τυπικά αρώματα του σταφυλιού και χαρίζουν την μαγεία των Χριστουγέννων με κάθε ποτήρι.

Χαρακτηριστικό τους, το απαλό κίτρινο χρώμα και η αίσθηση φρεσκάδας που γεννά νότες από άνθη ακακίας, μέλι και τροπικά φρούτα. Η ευχάριστη οξύτητα που αφήνει στο στόμα, ισορροπεί άρτια με τις φυσαλίδες που αφήνουν μια βελούδινη και μεταξένια υφή.

Συνώνυμα της χαράς και συνδεδεμένα στο μυαλό σου με τις ημέρες των Χριστουγέννων, τα κρασιά Natale Verga αποπνέουν πολυτέλεια από την πρώτη κιόλας γουλιά και κλέβουν την καρδιά όποιου τα δοκιμάσει!

Στις γιορτές όλοι μας, έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά και να μοιραστούμε κάρτες και όμορφες εικόνες. Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο Έτος.