Τροπικοί συνδυασμοί φρούτων για εκρηκτική απόλαυση, χωρίς την παρουσία της αλκοόλης, είναι η νέα πρόταση του Le Coq στο γυάλινο μπουκάλι!

Εάν ακόμη ψάχνεις τις μικρές καθημερινές στιγμές απόλαυσης για να συντροφεύσεις την βόλτα σου στην παραλία, το απόγευμα στην πλατεία αλλά και τη βραδινή έξοδό σου, τότε σου έχουμε τη λύση..

Έφτασαν στην Ελλάδα τα non-alcohol cocktails Le Coq, διατηρώντας τους ακαταμάχητους συνδυασμούς, τη δροσερή τους γεύση και την αξεπέραστη ποιότητα που τα χαρακτηρίζει, αποκλειστικά από την εισαγωγική εταιρεία ποτών, Jannec S.A.

Οι τρεις γεύσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν, αλλά θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς cocktail lovers, είναι οι κλασικές, Mojito και Margarita, αλλά και το hot seller Blue Lagoon.

Χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και διατηρώντας την κλασική κουβανέζικη κουλτούρα, το αγαπημένο cocktail Mojito, προσφέρει τη γνώριμη γεύση της μέντας και αποτελεί την πιο hot τάση του καλοκαιριού. Η κλασσική Margarita, με τη γλυκιά γεύση του καρπουζιού, η οποία εξισορροπείται από τη γεύση ξινών εσπεριδοειδών, αναζωογονεί και αφυπνίζει τις αισθήσεις σου! Το Blue Lagoon ήρθε για να ολοκληρώσει τη non-alcohol γκάμα του Le Coq, με κυρίαρχο φρούτο τον ανανά, και γαλάζιο χρώμα που σε ταξιδεύει..

Μπες στο πνεύμα του καλοκαιριού, στις ατελείωτες στιγμές με φίλους και μοιράσου τα φρουτένια και άκρως απολαυστικά non-alcohol cocktails Le Coq, που σε περιμένουν να τα πιείς στο μπουκάλι!

Popup Plugin