Για πρώτη φορά στην ιστορία της η εισαγωγική εταιρεία ποτών, Jannec S.A. έδωσε δυναμικά το παρόν στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan, με τα πλέον αναγνωρίσιμα cocktails στο γυάλινο μπουκάλι. Τα Le Coq!

Το ασφυκτικά γεμάτο corner του Le Coq, αποτέλεσε το hot spot σημείο συνάντησης για τους χιλιάδες επισκέπτες που θέλησαν να γευτούν τους εκρηκτικούς συνδυασμούς των cocktails Le Coq. Blue Lagoon, Cosmopolitan και Cuba Libre πρωταγωνίστησαν στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς cocktail lovers.

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε και η νέα είσοδος στην αγορά των non alcohol cocktails σε δύο γεύσεις που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστες. Το Mojito και τη Margarita. Έτοιμα να τα πιείς στο γυάλινο μπουκάλι!

Κατά την διάρκεια της τριήμερης παρουσίας αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον από retailers, επιχειρηματίες εστίασης, τελικά σημεία και πολυκαταστήματα (super markets) για τα cocktails Le Coq.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, στο HALL 1, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις μεταξύ των στελεχών της εταιρείας με το υπάρχων πελατολόγιο αλλά και με νέους ενδιαφερόμενους, Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό.

Ξεχωριστή θέση με το σκηνικό να παραπέμπει σε παραδοσιακό καφενείο εποχής, το ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά ταξίδεψε με τη γεύση και το άρωμά του, τους λάτρεις της ελληνικής κουλτούρας, στα νησιά της Ελλάδας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γευτούν τις μικρές καθημερινές απολαύσεις του καλοκαιριού.

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση της έκθεσης FOOD EXPO Greece.

Η FOOD EXPO Greece είναι η κορυφαία διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Διατηρώντας τα ίδια πρότυπα υψηλής ποιότητας, επενδύοντας σε ακόμη μεγαλύτερο προϋπολογισμό μάρκετινγκ, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και εφαρμόζοντας καινοτόμες και αποφασιστικές στρατηγικές για την προώθηση της εμπορικής έκθεσης παγκοσμίως, η FOOD EXPO έλαβε χώρα και φέτος με μεγάλη επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών που ανακάλυψαν

κορυφαίες προτάσεις από τις 1.200 παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις, που συμμετείχαν ως εκθέτες.

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση για την εταιρεία Jannec S.A.

Η Jannec S.A. ευρισκόμενη στην κορυφή του κλάδου, έχει καταφέρει να διασφαλίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες της, που εμπιστεύονται την επιχείρηση σταθερά, εδώ και δεκαεννέα και πλέον χρόνια. Αν και η ίδρυσή της χρονολογείτε το 2003 από τους Γιάννη και Νεκτάριο Κατσίπη, η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης ξεκινά πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα από το 1972, από τον οραματιστή της σημερινής εισαγωγικής εταιρείας, κο Μιχάλη Κατσίπη.