Ένα ταξίδι αναλλοίωτο στον χρόνο.

Από το 1896 η Ποτοποιία Σαμαρά Α.Β.Ε.Ε., με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της, προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας και ακαταμάχητης γεύσης. Μετρώντας 124 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, το Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά έχει αναπτύξει σχέσεις ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, και αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων γνωρίζουν να επιλέγουν ένα αρωματικό απόσταγμα με μοναδικό χαρακτήρα.

Από το «μυστικό βαρέλι» της Προύσας της Μικράς Ασίας ως το φετινό πασχαλινό τραπέζι!

Η Ποτοποιία Σαμαρά Α.Β.Ε.Ε. υποδέχεται την άνοιξη με τον πιο γευστικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από τα εκλεκτά της αποστάγματα. Οι ηλιόλουστες μέρες έχουν φτάσει, και οι εξορμήσεις στη φύση και τη θάλασσα πλησιάζουν. Άλλωστε, οι πασχαλινές ημέρες, η άνοιξη και το ελληνικό καλοκαίρι συνδυάζονται αβίαστα και αρμονικά με ένα ποτήρι ούζο. Απολαμβάνοντας πάντα με υπευθυνότητα, το Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά πρωταγωνιστεί σε κάθε τραπέζι, σε κάθε γιορτή, σε κάθε χαρά!

Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά – Κόκκινο: Μια μυστική συνταγή, που οδήγησε σε ένα ακαταμάχητο προϊόν.

Η λέξη που το χαρακτηρίζει: εξαίρετο! Η οικογένεια Σαμαρά ακολούθησε με σεβασμό τη συνταγή του ιδρυτή της εταιρείας και προπάππου τους, και δίνοντας προσοχή στην επιλογή των υλικών δημιούργησε ένα 100% εξ αποστάξεως ούζο, ιδανικό να συνοδεύσει θαλασσινές ελληνικές γεύσεις.

Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά – Μπλε: Κλασικό, με άρωμα που σαγηνεύει.
Τα μοναδικά επιλεγμένα υλικά που το συνθέτουν, όπως ο γλυκάνισος Λισβορίου και η

Μαστίχα Χίου, χαρίζουν ένα αυθεντικό ούζο με απαλό άρωμα και ευχάριστη επίγευση.

Ούζο Μυτιλήνης Σαμαρά – Χωρίς: Διαυγές και πληθωρικό, με επίγευση που διαρκεί.

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή γλυκαντικών υλών, αλλά με πλούσια γεύση και φυσική γλυκύτητα από τον γλυκάνισο Λισβορίου, το «Χωρίς» αποτελεί μια καινοτομία της Ποτοποιίας Σαμαρά Α.Β.Ε.Ε. Ένα καθαρό απόσταγμα, με νότες από γιασεμί και μαύρο τσάι.

Τα προϊόντα της Ποτοποιίας Σαμαρά Α.Β.Ε.Ε. διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα (πλην Μυτιλήνης) από την JANNEC A.E.

Popup Plugin